Spill

Trådløst serviceoppkall kan tilpasses mange ulike spill og funksjoner. Se eksempler for Bowling og Shuffleboard nedenfor.

Bowling

Systemet består av en oppkallsenhet med to muligheter som plasseres ved hver bane. Når kunden trykke på knappen sendes beskjed til den ansattes mottakerur om hvilken bane som ønsker service og om det gjelder servering eller baneservice. Erfaringen fra baner som benytter dette er at kundene er veldig fornøyde. Reaksjonstiden for hjelp har mer enn halvert seg, og det har medført mersalg. Medarbeiderne og kundene har også fått en bedre og enklere dialog,

Frigjør tid og spar penger med våre løsninger!

Alle CSN-systemer skreddersys etter dine unike behov. Som kunde kan du derfor stole på at CSN leverer gode løsninger og produkter.
God og personlig service er viktig for oss. Ett trykk og den du søker har fått beskjed.

shuffleboard

Det er blitt veldig populært å spille shuffleboard og det betyr ofte kø og venting på ledig bord. Det er kjedelig for gjesten å miste sin plass i køen fordi den ikke hører at den blir ropt opp, dessuten kan det ta mye ekstra tid for personell å følge opp og holde orden i køen. Med ShuffleCall løses dette enkelt. Gjesten får utlevert en ShuffleCall brikke og den ansatte sender enkelt en beskjed som varsler i pagerdisplayet når Shufflebordet er klart.

Finansiering

CSN tilbyr fleksibel finansiering, samt korttidsleie av de fleste av produktene som tilbys. Kontakt oss for mer informasjon.

Ta kontakt med oss!

La oss fortelle deg hvordan våre systemer kan bidra med å frigjøre tid, få mer tid til gjester og spare penger. Vi ser frem til å høre fra deg.

Telefon

+47 90 04 60 40

E-post

Vennligst benytt kontaktskjemaet her på siden

Besøksadresse

Gauterødveien 6b, NO-3154 Tolvsrød, Norge

Postadresse

Postboks 75, NO-3154 Tolvsrød, Norge

Kontaktskjema

Et utvalg fornøyde kunder