Produkter for servering

CSN har produktene og løsningen enten dere serverer ved bordene, eller gjesten henter maten selv ved utleveringsdisk. Les mer nedenfor om system for tilkalling av servitør fra kjøkken, eller varsling av kunde/gjest når maten er klar for henting. Uansett får gjesten maten raskt når den er ferdig.

Tilkall personell

Waitercall - Kjøkken til servitør

Gjør den gode opplevelsen enda bedre med effektiv service!

Kjøkkenet kan tilkalle servitørene straks maten er klar for servering. Ett trykk på kjøkkenpanelet og pageren varsler servitøren(e) med blink/vibrasjon/lyd. Passer for alle typer restauranter, serveringsteder, puber og barer både med innendørs- og utendørsservering. Systemet er driftssikkert og kostnadseffektivt, og leveres med nye og enda bedre pagere! En investering i WaiterCall gjør at både gjester, servitører og kjøkkenpersonell blir fornøyde – og kan bidra til å øke omsetningen!

Hytera - konsesjonsfrie radioer

CSN tilbyr Hytera konsesjonsfrie radioer som er spesielt beregnet til samband i innendørs miljøer som restauranter, hoteller og områder som trenger toveis dialog. Hytera produktene har analogt og digitalt samband, og er den nest største produsenten av radiokommunikasjon i verden.

Frigjør tid og spar penger med våre løsninger!

Alle CSN-systemer skreddersys etter dine unike behov. Som kunde kan du derfor stole på at CSN leverer gode løsninger og produkter.
God og personlig service er viktig for oss. Ett trykk og den du søker har fått beskjed.

Varsle kunde/gjest

Guest CAll Pagers

CSN pagerne er effektive for å varsle gjesten når maten er klar for å hentes, at shufflebordet er ledig, eller noe annet de venter på er klart. Dette er systemet for serveringssteder som ønsker god og effektiv kundekommunikasjon!

Finansiering

CSN tilbyr fleksibel finansiering, samt korttidsleie av de fleste av produktene som tilbys. Kontakt oss for mer informasjon.

Ta kontakt med oss!

La oss fortelle deg hvordan våre systemer kan bidra med å frigjøre tid, få mer tid til gjester og spare penger. Vi ser frem til å høre fra deg.

Telefon

+47 90 04 60 40

E-post

Vennligst benytt kontaktskjemaet her på siden

Besøksadresse

Gauterødveien 6b, NO-3154 Tolvsrød, Norge

Postadresse

Postboks 75, NO-3154 Tolvsrød, Norge

Kontaktskjema

Et utvalg fornøyde kunder