Helse

QuietCall® og SmartCall™ pagersystem for helsepersonell og pasienter benyttes av fysioterapeuter, legesenter, venterom på sykehus, øyeklinikker, tannlegekontorer og dyreklinikker.

Behandlings­rom

Plasser knapper i aktuelle behandlingsrom, slik at behandler kan trykke på knappen ved behov for assistanse! Ved trykk på en knapp, kommer det opp melding på medarbeiderens StaffCall pager som viser hvor assistanse behøves. Systemet kan enkelt bygges ut med knapper og pagere etter behov.

Frigjør tid og spar penger med våre løsninger!

Alle CSN-systemer skreddersys etter dine unike behov. Som kunde kan du derfor stole på at CSN leverer gode løsninger og produkter.
God og personlig service er viktig for oss. Ett trykk og den du søker har fått beskjed.

Venteværelse

Sikre enkel og effektiv pasientflyt med CSN QuietCall® helse-pagere. Behold en rolig og fredelig atmosfære for pasienter som venter. De kan være i butikker, eller på kaféen i nærområdet, mens de venter på timen. Når det er deres tur varsler pageren og de kan avslappet beholde sin plass i køen.

Finansiering

CSN tilbyr fleksibel finansiering, samt korttidsleie av de fleste av produktene som tilbys. Kontakt oss for mer informasjon.

Ta kontakt med oss!

La oss fortelle deg hvordan våre systemer kan bidra med å frigjøre tid, få mer tid til gjester og spare penger. Vi ser frem til å høre fra deg.

Telefon

+47 90 04 60 40

E-post

Vennligst benytt kontaktskjemaet her på siden

Besøksadresse

Gauterødveien 6b, NO-3154 Tolvsrød, Norge

Postadresse

Postboks 75, NO-3154 Tolvsrød, Norge

Kontaktskjema

Et utvalg fornøyde kunder